Nieuwe Injustice 2 character onthulling komt binnenkort

  Ontwikkelaar NetherRealm komt 28 april met de onthulling van een nieuw Injustice 2 character. Dit werd aangekondigd op de website van Injustice.

  Voordat het nieuwe personage wordt onthuld, vindt eerst het volgende Watchtower event plaats. Dit event vindt vandaag plaats en focust zich op Poison Ivy, Deadshot en Catwoman. Tijdens dit event, dat om 4 uur Nederlandse tijd begint, wordt meer informatie vrijgegeven over deze drie personages.

  Het Watchtower event is te bekijken op NetherRealm's Twitch account. Op 28 april wordt het volgende personage uit de Injustice 2 game dus onthuld.

  Nieuw Injustice 2 character vanaf 28 april bekend

  Injustice 2 komt uit op 18 mei voor de PS4 en Xbox One. Daarnaast zal er ook een companion app voor de game verschijnen voor iOS en Android. Het is het vervolg op de game Injustice Gods Among Us, deze eerste Injustice game kwam in 2013 uit. Injustice 2 is een vechtgame waarin je met de helden en schurken uit het DC universum tegen elkaar kunt vechten.

  Injustice 2 zal alle superhelden en -schurken van DC bevatten en deze worden mondjesmaat onthuld. Batman, Superman, Harley Quinn, The Flash en Aquaman zijn bijvoorbeeld al onthuld. Deze week kwam NetherRealm nog met een trailer over Poison Ivy. Vorige week werd er ook een trailer uitgegeven waarin Scarecrow werd onthuld en daarnaast is er ook al wat gameplay te zien in de trailers.

  Injustice 2

  Verkijgbaar vanaf 18 may 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.