Nieuwe Incredibles 2 trailer uitgebracht door Disney

  Het langverwachte vervolg van The Incredibles zal eindelijk dit jaar op het witte doek verschijnen. Nu heeft Disney een nieuwe Incredibles 2 trailer uitgebracht die een goed beeld geeft wat we van het vervolg kunnen verwachten. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  Superhelden zijn nu overal te zien dankzij de grote hoeveelheid Marvel en DC films. The Incredibles wist aan te tonen dat superhelden ook perfect werken in animatievorm. De familie Parr zal wederom proberen om de wereld veilig te houden.

  Nieuwe Incredibles 2 trailer toont meer van verhaal

  Incredibles 2 zal gaan over de terugkeer van superhelden. Mrs. Incredible was vroeger bekend als Elastigirl en moet haar oude identiteit weer op zich nemen om op een missie te gaan. Ondertussen zal Mr. Incredible thuis blijven en oppas spelen voor de kinderen.

  Incredibles 2 zal zich meteen afspelen na het eind van de eerste film. Aan het eind van The Incredibles zagen wij de opkomst van slechterik The Underminder en ook hij is aan het begin van de nieuwe trailer te zien. Hiernaast zal bijna de gehele cast uit het origineel terugkeren, waaronder Samuel L. Jackson als Frozone en Brad Bird als Edna Mode.

  Het is wel nog even wachten tot dit superhelden avontuur uitkomt. Incredibles 2 is vanaf 27 juni in de Nederlandse bioscopen te aanschouwen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.