Nieuwe Humble Bundle loopt als een trein

  Vanmorgen berichtten wij over een nieuwe Humble Bundle die volledig in het teken staat van Electronic Arts. Deze bundel doet het beter dan ooit, want binnen een dag weet het meer te verkopen dan alle vorige bundels.

  De Humble Origin Bundle staat nog geen 24 uur in de aanbieding maar weet al hoge ogen te gooien qua verkoopaantallen. Op moment van schrijven zijn er al meer dan 758 duizend bundels over de virtuele toonbank gegaan. Al die bijdragen bij elkaar zijn goed voor meer dan 3,6 miljoen dollar, wat omgerekend ongeveer neerkomt op 2,7 miljoen euro.

  Daarmee doet deze bundel het in de eerste 24 uur nu al beter dan de vorige bundels. Het recordbedrag tot nu toe na de volle twee weken staat op naam van Humble Indie Bundle V met 5,1 miljoen dollar. Het lijkt erop alsof de Humble Origin Bundle hier in de komende dertien dagen met gemak over heen zal gaan.

  Dat succes is niets voor niets. Voor een bedrag van ongeveer 5 dollar krijg je onderstaande acht games. Betaal je tussen de 1 en 5 dollar dan zul je het zonder de laatste twee in het lijstje moeten doen.

  Dead Space

  Verkijgbaar vanaf 24 october 2008

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.