Nieuwe Huawei tablets aangekondigd op MWC 2018

  Het Mobile World Congress, oftewel MWC, staat elk jaar in het teken van de nieuwste snufjes op het gebied van mobiele telefoons. Ook tablets zijn niet onbekend op het congres en met de introductie van de MediaPad M5 Huawei tablets, is ook het Chinese bedrijf van de partij.

  Binnen de MediaPad M5 naam zullen er totaal drie versies komen. Elk met specificaties die de voorgaande in de reeks voorbijstreeft. Want ook als het gaat om tablets, zijn er varianten voor alledaags gebruik en die voor high-end toepassingen. Voor laatstgenoemde is de MediaPad M5 Pro dan ook gemaakt.

  Nieuwe Huawei tablets krijgen de naam MediaPad M5

  Alle drie de tablets zullen een scherm met een 2560 bij 1600 resolutie hebben met enkel verschillen in aantal pixels per inch en de grootte van het scherm. De kleinste zal een schermdiagonaal van 8.4 inch (zo'n 21 centimeter) hebben en heeft tevens de meeste pixels per inch. De middelste tablet uit de reeks krijgt een scherm van 10.8 inch met minder pixels en het grootste slagschip uit de reeks nieuwe Huawei tablets krijgt datzelfde scherm met een stylus erbij.

  Afgezien van de schermgrootte en kwaliteit, valt er ook nog te kiezen uit de kleur voor de tablets. Daar kan je namelijk kiezen uit grijs of goud.

  De nieuwe reeks tablets van het Chinese Huawei zullen ergens volgende maand in Nederland op de markt komen. Tot die tijd zal je het dus nog even moeten volhouden met je huidige tablet. In onze lijst met de beste tablets van een tijdje terug, kan je lezen wat de voordelen van een tablet ten opzichte van een laptop zijn. En natuurlijk niet te vergeten welke toffe games er allemaal op de tablets te spelen zijn!

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.