Nieuwe House of Cards trailer verschenen

  Netflix heeft een nieuwe House of Cards trailer uitgebracht. De trailer is voor het vijfde seizoen van de serie dat op 30 mei op Netflix verschijnt.

  In het nieuwe seizoen van House of Cards wordt de band tussen Francis Underwood en zijn vrouw Claire op de proef gesteld. In deze politieke Netflix Originals serie proberen Frank en zijn vrouw steeds hoger op de lader in de Washington te klimmen. Ze doen dit op elke mogelijke manier en deinzen er niet voor terug om mensen te manipuleren voor eigen gewin. Bekende acteurs die een rol spelen in de serie zijn Kevin Spacey, Robin Wright, Michael Kelly en Jayne Atkinson.

  House of Cards trailer

  House of Cards is een Netflix Originals serie en was voor het eerst in 2013 op Netflix te bekijken. Sinds die tijd zijn er al vier seizoenen van de serie verschenen. Er staan nu 52 afleveringen van House of Cards op de video streamingdienst. Het vijfde seizoen werd aangekondigd in januari 2016 en zal vanaf 30 mei te bekijken zijn op Netflix.

  Eerder verscheen er al een teaser van het vijfde seizoen van House of Cards. Volgens hoofdrolacteur Kevin Spacey wordt seizoen vijf een van de beste seizoenen uit de serie.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.