Nieuwe horror game Get Even aangekondigd met trailer

  Bandai Namco heeft tijdens gamescom 2016 haar nieuwe horror game Get Even aangekondigd. De game, ontwikkeld door The Farm 51, zal begin volgend jaar verschijnen voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Start het griezelige avontuur met bovenstaande trailer.

  De nieuwe horror game Get Even is een psychologische horror game ontwikkeld door The Farm 51. Je speelt Cole Black die zijn geheugen verloren is en moet achterhalen waarom een meisje met een bomgordel rondloopt.

  Verhaal en geluid nieuwe horror game Get Even jagen stuipen op het lijf

  Door de twists van het verhaal en de beleving van de speler moet het een bijzonder speciale ervaring worden waarbij jij het mysterie rondom jezelf en het meisje op moet lossen. Anderzijds moet, door het gebruik van bepaalde technologie voor 3D akoestiek, de game je een ongekende beleving geven waarbij de angst je regelmatig op het hart slaat.

  Dit angstige gevoel is goed terug te zien in de trailer van de nieuwe horror game Get Even, bovenaan deze pagina. Je moet nog wel even geduld hebben voor je in dit griezelige avontuur kunt stappen. De game verschijnt namelijk pas in de lente van 2017 voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Get Even

  Verkijgbaar vanaf 23 june 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.