Nieuwe Horizon Zero Dawn update verhelpt bijzonder probleem

  Gamers kunnen een nieuwe Horizon Zero Dawn update downloaden op hun PlayStation 4. Dat meldt Guerrilla Games op Reddit. Patch 1.10 verhelpt naast kleine bugs ook een bijzonder probleem.

  De Horizon Zero Dawn update verhelpt namelijk meerdere fouten in het spel wanneer je meer dan 200 uur hebt gespeeld. Een simpele rekensom leert dat de spelers die deze bugs ervaren, ongeveer negen uur per dag de game spelen, een vrij hoog gemiddelde. Guerrilla Games heeft nog niet duidelijk gemaakt waar deze actieve gamers tegenaan lopen als ze meer dan 200 uur hebben gespeeld.

  Nieuwe feature in Horizon Zero Dawn update

  Naast vele verholpen bugs en glitches brengt de Horizon Zero Dawn update een kleine feature met zich mee. Gamers kunnen nu X ingedrukt houden om meerdere items tegelijk te kopen bij een handelaar. Naast deze feature is er onbedoeld ook een kleine glitch aan de game toegevoegd, welke dat precies is heeft Guerrilla niet bekendgemaakt. Bij update 1.04 werd er ook al een bug toegevoegd, net als toen worden de bugs in de volgende update verholpen.

  Horizon Zero Dawn kwam 1 maart uit op de PS4. In onze review wordt de game geroemd om de enorme en diverse wereld. De game werd dan ook beoordeeld met een 9.7.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.