Nieuwe Horizon Zero Dawn trailer uitgebracht

  Horizon Zero Dawn, een game van Nederlandse bodem, heeft nieuw beeldmateriaal gekregen. Er is namelijk een cinematische Horizon Zero Dawn trailer uitgekomen.

  In de nieuwe Horizon Zero Dawn trailer zien we een aantal cinematische beelden van een van de belangrijkste exclusives die er binnenkort aankomt voor de PlayStation 4. De trailer zit vol met precies wat we van de game verwachten van een verwoeste wereld die is overgenomen door machines.

  Horizon Zero Dawn trailer laat meer zien over vrienden en vijanden van Aloy

  Uiteraard speelt Aloy, de protagonist van de game, de hoofdrol in de nieuwe Horizon Zero Dawn trailer. We krijgen onder andere meer te zien over wie potentieel haar vrienden, maar ook wie haar vijanden kunnen zijn. Veel vragen over hoe de aarde zo is geworden en hoe die nu draaiende wordt gehouden blijven wel bestaan.

  Horizon Zero Dawn is een van de belangrijkste titels die exclusief voor de PlayStation 4 uitkomt. De game wordt ontwikkeld door het Nederlandse Guerrilla Games, die we uiteraard ook beter kennen van de Killzone franchise. Hoirzon Zero Dawn is zal verkrijgbaar zijn vanaf 1 maart.

  Horizon: Zero Dawn

  Verkijgbaar vanaf 1 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.