Nieuwe Homefront krijgt speciale editie met auto

  De aankomende nieuwe Homefront titel; Homefront the Revolution. Krijgt een speciale uitvoering met allerlei extraatjes. De luxe uitvoering krijgt onder andere een radiografisch bestuurbare auto en een boek met 32 pagina's aan artwork.

  De nieuwe Homefront komt op 20 mei uit voor zowel Xbox One, pc en PlayStation 4. De Goliath Edition, zoals de speciale editie van de game heet, krijgt verder ook nog een steelbook verpakking voor de disc en een season pass voor de DLC die op een later moment nog aangekondigd gaat worden.

  Wat de Goliath Edition precies gaat kosten is nog niet helemaal duidelijk. Het is dus wel bekend dat er singleplayer DLC voor de game gaat komen. Wanneer deze komt en om wat voor DLC het precies gaat is nog onduidelijk.

  Nieuwe Homefront Goliath Edition met op afstand bestuurbaar autootje

  Zoals al te lezen viel, de speciale uitvoering krijgt ook een radiografisch bestuurbare auto. Het gaat om de Goliath, een voertuig dat uit de Homefront games komt.

  Als je de game pre-ordert, krijg je je een extra skin voor je wapen, een extra wapen voor in de singleplayer en een speciale scope voor je sniper.

  De nieuwe Homefront is dus vanaf 20 mei te spelen op Xbox One, pc en PS4. Later komen er ook nog versies voor Mac en Linux, Steammachine spelers zouden op een later moment dus ook aan de slag kunnen met Homefront.

  Homefront: The Revolution

  Verkijgbaar vanaf 20 may 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.