Nieuwe Heroes of the Storm karakter Zul'Jin is nu speelbaar

  De Nexus heeft zijn deuren geopend voor een nieuwe Heroes of the Storm karakter. Het gaat om Zul'Jin, Warlord of the Amani. De troll die werd weggedreven uit zijn eigenlijk thuis.

  Blizzard heeft een nieuwe Heroes of the Storm karakter toegevoegd aan de Nexus, Zul'Jin, Warlord of the Amani. Zul'Jin is een eikpersoon in de verhaallijn van World of Warcraft.

  Voordat de elven en de Alliance huishielden in de bossen van Lordaeron, was dit het thuis van Zul'Jin en het Amani leger. De Alliance hebben de trollen weggedreven. Om zijn thuis terug te winnen heeft Zul'Jin alle stammen bijeen geroepen, hij wilde de dieven van zijn thuis vermoorden.

  Nieuwe Heroes of the Storm karakter heeft interessante abilities

  Net als alle andere Heroes of the Storm karakters, heeft Zul'Jin zijn eigen abilities om zijn vijanden te vernietigen. Zul'Jin is een ranged assassin, hij doet dus veel damage van veraf en moet zijn vijanden zo snel mogelijk vermoorden.

  Zul'Jin beschikt over zijn eigen heroic abilities namelijk "Taz'Dingo". Met deze ability is hij vier seconden lang onsterfelijk. Zijn tweede ability is "Guillotine". Zul'Jin gooit dan een gigantische bijl op een -door de speler aangegeven- locatie en hoe minder levenspunten hij heeft, hoe meer damage de bijl doet.

  Wil je meer weten van deze game? Check dan onze Heroes of the Storm Review! Ben jij nou een MOBA fan, maar weet je niet waarom je aan Heroes of the Storm moet beginnen? Check dan onze special die uitlegt waarin Heroes of the Storm zich weet te onderscheiden.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.