Nieuwe Heroes of the Storm champion bestuur je met twee spelers

  De nieuwste Heroes of the Storm champion kun je met twee personen besturen. Binnenkort kunnen spelers samen in de huid kruipen van Cho'Gall, een van de iconische schurken uit het Warcraft universum.

  Voor (World of) Warcraft spelers is Cho'Gall geen onbekende. Deze ogre met twee hoofden speelde zowel in Warcraft II als World of Warcraft: Cataclysm een belangrijke rol als schurk. Cho'Gall heeft twee hoofden en dus ook twee persoonlijkheden. Aan twee spelers de taak om samen deze nieuwe champion te besturen.

  Heroes of the Storm champion - iedere speler eigen vaardigheden

  De twee spelers die Cho'Gall onder de knoppen nemen hebben afzonderlijke vaardigheden. Zo kan een speler kiezen wanneer de mount gebruikt moet worden en de andere bepaalt waar Cho'Gall naartoe gaat. Ook de aanvallende vaardigheden van Cho'Gall zijn voor beide spelers anders. Voor de beste resultaten moeten de twee spelers dus goed samenwerken.

  Als andere spelers Cho'Gall vermoorden, dan krijgen ze twee kills. Blizzard heeft echter aangegeven dat dat niet zo makkelijk zal gaan. Cho'Gall moet aanvoelen als een raid boss, iets wat deze bad boy immers in World of Warcraft al was.

  Heroes of the Storm is exclusief speelbaar op de PC.

  Heroes of the Storm

  Verkijgbaar vanaf 2 june 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.