Nieuwe Hellboy trailer en poster uitgebracht door Lionsgate

  Lionsgate heeft een nieuwe trailer en een nieuwe poster uitgebracht voor de aankomende Hellboy-film. De reboot werd in 2017 aangekondigd als een verrassing en zal dit jaar eindelijk uitkomen. De reboot wordt geregisseerd door Neil Marshall, wat een verandering is in vergelijking met de andere films.

  Eerdere Hellboy films zijn namelijk geregisseerd door Guillermo del Toro, dus dit zal de eerste Hellboy-film worden die een andere weg inslaat dan haar voorgangers. Bij de eerste aankondiging van de releasedatum was het de bedoeling dat de film in januari 2019 uit zou komen, maar deze releasedatum is verschoven naar april 2019. Nu is er een nieuwe trailer uitgebracht door Dutch Filmworks die samenwerkt met Lionsgate aan de film.

  Nieuwe Hellboy trailer toont verhaal

  De nieuwste trailer van Hellboy laat meer van het verhaal zien, in tegenstelling tot de eerste trailer die voornamelijk veel actie en humor toonde. In de nieuwe trailer wordt namelijk de vijand van de film geïntroduceerd, een vrouw genaamd Nimue, die ook wel bekendstaat als de bloedkoningin. De tweede trailer is dus iets serieuzer dan de eerste, maar behoudt nog steeds de klassieke humor die bij Hellboy hoort.

  De nieuwe trailer duurt ongeveer twee en een halve minuut. In het filmpje lijkt Hellboy in conflict te raken met zichzelf. Hij lijkt niet blij te zijn met zijn vader, die hem heeft veranderd in een wapen en hem daardoor in gevaar brengt. Nimue probeert hem over te halen om aan haar kant te staan, omdat zij allebei als het kwaad worden gezien. Toch lijkt het erop dat de moralen van Hellboy hiervoor in de weg staan, aangezien hij nog steeds de wereld wil redden.

  Rechtstreekse reboot

  Dankzij de twee trailers die tot nu toe zijn uitgebracht lijkt het erop dat er in april een film in de bioscoop komt met een sterk verhaal, grof geweld en een flinke scheut met humor. De film is een rechtstreekse reboot van de eerste Hellboy die uitkwam in 2004.

  Hellboy poster

  Op de poster staat een foto van Hellboy met een vurige achtergrond. Deze foto laat een Hellboy zien met volgroeide hoorns op zijn hoofd, terwijl deze in de trailer nog altijd als stompjes worden weergegeven. Het is dus nog maar de vraag of we deze vorm van Hellboy nog gaan zien in de aankomende film.

  Hellboy draait vanaf 11 april in de Nederlandse bioscopen.

  ┬ę 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.