'Twee nieuwe Harry Potter films met originele acteurs in de maak'

  Het ziet er naar uit dat er twee nieuwe Harry Potter-films in de maak zijn. Het gaat hier niet om de Fantastic Beast-serie, maar een compleet nieuwe spinoff-serie. Het lijkt er ook op dat de filmreeks wordt doorgezet met de originele acteurs in de hoofdrollen. Mogelijk wordt dit Harry Potter-avontuur gebaseerd op een al bestaand verhaal.

  Warner Bros. Pictures

  Volgens We Got This Covered keren Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson terug om een belangrijke rol te spelen in twee nieuwe Harry Potter-spinoffs. Deze nieuwe films staan volgens dezelfde geruchten los van de te verschijnen Fantastic Beasts-films.

  Nieuwe Harry Potter films

  Vooralsnog lijkt het erop dat de Broadwayshow Harry Potter and the Cursed Child wordt verfilmd. Dit is een tweedelige show waarvan het script ook als boekvorm is gepubliceerd. In dit verhaal gaan we op avontuur met de kinderen van onder andere Harry Potter en Draco Malfidus. Albus Potter en Scorpius Malfoy reizen samen door de tijd om een heleboel gebeurtenissen te veranderen.

  Het ziet er naar uit dat Warner Bros. de rechten heeft gekocht van Rowlings theaterverhaal. Het logo van de show zou zijn aangepast, zodat dit logo minder op een theaterlogo en meer op een filmlogo lijkt. Vooralsnog zijn dit alle details die bekend zijn over deze geheimzinnige nieuwe Harry Potter verfilming. Vertegenwoordigers van The Cursed Child NYC zouden vooralsnog ontkennen dat Warner Bros. aan een verfilming van het theaterstuk werkt.

  In ieder geval ziet het er wel naar uit dat er nieuws op komst is betreffende de magische wereld van Harry Potter. Door de jaren heen zijn de Harry Potter-films relatief goed ontvangen. Het zou geen gekke zet van Warner Bros. zijn om naast de Fantastic Beastserie meer films te maken die zich in deze magische wereld afspelen.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.