Nieuwe GTA Online update viert nieuwjaar met leuke extra's

  In een periode vol met feestdagen, zijn er ook veel games die iets speciaals doen rondom kerst en oud en nieuw. Zoals deze nieuwe GTA Online update bijvoorbeeld, die introduceert een nieuwe auto in de game.

  De meest in het oog springende toevoeging is de Overflod Autarch, een gloednieuwe auto die zo nieuw is dat die niet eens in te delen is in een categorie. Deze is bij een in-game winkel te koop.

  Daarnaast komt er ook een nieuwe adversary mode, Slashers genaamd, waarin twee teams elkaar opjagen. Elke minuut is een ander team aan de beurt om de ander uit te moorden. Van beide toevoegingen kun je nu al genieten.

  GTA Online update geeft speler gratis extra's

  Wanneer je het hele jaar door GTA Online gespeeld hebt, heeft Rockstar Games nog meer extraatjes voor je in petto. Wat precies laat het bedrijf nog in het midden, maar je kunt speciale dingen vrijspelen vlak na nieuwjaar. Dat kun je dan doen in een wit Los Santos, want er wordt weer sneeuw verwacht.

  GTA Online is sinds oktober 2013, vlak na de release van GTA 5, te spelen. Toen was dat nog op de PlayStation 3 en Xbox 360, maar in de jaren daarna kwam de game ook naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.