Nieuwe GTA Online update laat je rijden in Benefactor Streiter

  Er zijn weer wat kleine dingen toegevoegd aan GTA Online. Een nieuwe GTA Online update verwelkomt onder meer een nieuwe auto en sneeuw.

  We kwamen eerder al met het bericht dat de meest recente Festive Update GTA Online zo nu en dan in het wit doet hullen en nu is het zo'n moment. De komende paar dagen is Los Santos helemaal besneeuwd.

  Dat zorgt er natuurlijk weer voor dat je unieke foto's kunt schieten en daarom is er ook een nieuwe foto competitie in het leven geroepen. Open daarvoor de Snapmatic app in de game, maak een foto en plak er de hasthag #FESTIVESURPRISE2017 achter. Doe dat voor 1 januari en je doet mee aan de wedstrijd.

  GTA Online update geeft je gratis extra's

  Nu is het bijna kerst en dat betekent dus dat je elkaar de nodige cadeaus geeft. Daar is Rockstar Games, het bedrijf achter de Grand Theft Auto serie, ook niet vies van en dus krijgt iedere speler een gratis auto: de Albany Hermes. Er komt ook een geheel nieuwe auto naar de game. Wel te weten de Benefactor Streiter. Die kost wel wat ingame geld en is te koop bij een autowinkel in het spel.

  GTA Online is sinds oktober 2013 te spelen. Het is in feite de online component van GTA 5, dat ook dat jaar verscheen en van ons een 9 kreeg in de review.

  Grand Theft Auto Online

  Verkijgbaar vanaf 1 october 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.