Nieuwe GTA Online update heet Arena War en wordt bloedstollend

  Er komt een nieuwe GTA Online update aan, die heet Arena War en gaat zich focussen op competitiviteit. Het was een tijdje stil op GTA Online, maar de nieuwe update komt volgens ontwikkelaar Rockstar al heel snel. De update komt namelijk vandaag.

  Rockstar Games

  In de aankondiging die Rockstar gaf over de GTA Online update beschrijft de producent hoe Arena War eruit gaat zien. Arena War krijgt een eigen carrière, een Arena Mode waarin je kan ranken en Mad Max-achtige voertuigen met upgrades en wapens.

  “Betreed de Arena War, waar genadeloze, traditionele gladiatorengevechten plaatsvinden in combinatie met bloederige voertuigen die beschikken over gevorderde technologie”, dat staat in de officiële omschrijving van Rockstar over Arena War.

  Arena Wars

  Het evenement vindt plaats in de Maze Bank Arena. “Schrijf je in en omarm een compleet nieuwe carrière onder de koepel van de Maze Bank Arena. Een carrière waarin je de hersenen van je tegenstanders vermorzelt ten goede van entertainment."

  Arena War brengt zeven nieuwe modes met zich mee met voertuigen die er speciaal voor zijn gemaakt. In de Arena verdien je punten die je vervolgens kan gebruiken om meer en betere voertuigen vrij te spelen. Of hoe Rockstar het noemt: ‘speeltjes’.

  GTA Online update brengt ex-spelers terug

  De update zorgt ervoor dat oud-spelers terugkeren naar GTA Online. Dat was broodnodig, want het spelersaantal liep terug vanwege het ontbreken van nieuwe content. Er werd veel gespeculeerd over de komst van GTA 6, daarnaast kreeg de laatste game van Rockstar, Red Dead Redemption 2, veel meer aandacht van spelers.

  Eerder verscheen er ook al een update voor GTA Online, namelijk After Hours. Een uitbreiding waarin je het ondergrondse nachtleven gebruikt als middel om geld te verdienen. Deze update bood de mogelijkheid om spelers terug te brengen naar het criminaliteitsspel. Hetzelfde wordt verwacht van Arena War.

  Veel meer details zijn er nog niet bekend over Arena War, de update is al wel vandaag (11 december) te bespelen op Xbox, PlayStation 4 en PC. Wil je nog eens terugblikken op de laatste update van GTA Online? Lees dan ons artikel over GTA Online After Hours.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.