Nieuwe GTA 5 mod laat je spelen als The Flash

  De modders van GTA 5 zitten zeker niet stil, waar je eerder al als The Incredible Hulk aan de slag kon, kun je in een nieuwe GTA 5 mod aan de slag als de DC superheld The Flash.

  Deze superheld van DC met supersnelheid als kracht heeft nu zijn eigen serie en wordt ook als mainstream superheld steeds populairder. Dit is waarschijnlijk ook de reden dat de superheld nu zijn eigen GTA 5 mod heeft gekregen. De superkracht van deze held zit ook als wapen in GTA 5 en je hoeft dus geen auto's meer te stelen om je sneller door Los Santos en de rest van San Andreas te verplaatsen.

  Je kunt je niet alleen supersnel verplaatsen door de wereld van GTA, doordat je zelf sneller beweegt gaat de rest van de wereld ook nog eens langzamer. Verder kun je ook hoger springen wanneer je sneller gaat. Daarnaast kun je ook tegen muren oplopen wanneer je de nieuwe GTA 5 mod installeert.

  Superhelden zijn populair als nieuwe GTA V mod

  Eerder zagen we ook al dat The Hulk en Spiderman als GTA mod werden toegevoegd. Superhelden lijken dus behoorlijk populair voor de nieuwe GTA 5 mod community. Je krijgt allerlei nieuwe wapens aan het spel toegevoegd wanneer je de Mods installeert. Ook in Lets Plays en dergelijke zijn de superhelden mods in GTA 5 erg populair.

  De nieuwe GTA 5 mod is vanaf nu toe te voegen aan je game.

  Grand Theft Auto V

  Verkijgbaar vanaf 17 september 2013

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.