Nieuwe gratis Borderlands 2 DLC vanaf nu speelbaar

  Tijdens de E3 2019 persconferentie van Microsoft is nieuwe DLC aangekondigd voor Borderlands 2. De DLC uitbreiding genaamd ‘Commander Lilith & The Fight for Sanctuary' is volledig gratis en is vanaf nu te downloaden. Het verhaal van de nieuwe uitbreiding speelt zich kort na de gebeurtenissen uit de campaign van Borderlands 2 af.

  2k games

  Wat zit er allemaal in de nieuwe Borderlands 2 DLC?

  In ‘Commander Lilith & The Fight for Sanctuary’ kunnen spelers genieten van nieuwe verhaalmissies die je moeten voorbereiden op Borderlands 3. Het nieuwe verhaal speelt zich kort na de hoofdverhaallijn af en gaat over de kwaadaardige Hector die samen met zijn New Pandora Army de stad Sanctuary heeft aangevallen.

  Nadat hij de Vault Map geeft gestolen, laat hij een giftig gas over de aarde verspreiden die mensen laat veranderen in zombies. Als Vault Hunters Maya, Salvador, Axton, Zer0, Gaige of Krieg ga jij de strijd aan met de zombies en het New Pandora Army.

  De DLC bevat daarnaast nieuwe eindbazen, gebieden, loot, geïnfecteerde vijanden en opties om het uiterlijk van je personage aan te passen. De level cap is omhoog gegooid naar 80 en nieuwe spelers kunnen ervoor kiezen om gelijk te beginnen met een level 30 personage. Ten slotte is er ook een nieuwe tier die hoger is dan legendary.

  Borderlands 3

  Tijdens de Xbox E3 2019 persconferentie werd ook een nieuwe trailer voor Borderlands 3 getoond en werd daarnaast aangekondigd dat Borderlands: The Handsome Collection naar Xbox Game Pass komt.

  Op 13 september komt Borderlands 3 uit voor de PC, Xbox One en PlayStation 4.

  Borderlands 2

  Verkijgbaar vanaf 21 september 2012

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.