Nieuwe Ghost Recon game gelekt in Ubisoft Store

  Als je gisteren toevallig door de Ubisoft Store hebt gebladerd, kan het zomaar zijn dat je de nieuwe Ghost Recon game al bent tegengekomen. Reddit gebruiker jrmywl30 heeft dit ook gezien en plaatste een screenshot online. De nieuwe game heet Ghost Recon Breakpoint en krijgt een collector's edition.

  Het lek van de nieuwe Ghost Recon komt net voor een livestream van Ubisoft over de serie. Op de afbeelding is te zien dat de volledige titel Ghost Recon Breakpoint wordt en dat de collector's edition exclusief in de online winkel van de uitgever verkrijgbaar zal zijn.

  Wat laat het lek over de nieuwe Ghost Recon game zien?

  In het lek van de nieuwste toevoeging aan de Ghost Recon serie valt als eerste op dat hij Breakpoint gaat heten. Daarnaast komt er speciale editie genaamd de Wolves Collector's Edition. Deze versie komt met een beeldje van Cole D. Walker en is exclusief verkrijgbaar in de online winkel van Ubisoft.

  Wat niet in het lek naar voren komt, maar wel in een reactie op Reddit, is dat de game 4 oktober 2019 uitkomt voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast zou de collector's edition de onderstaande zaken bevatten. Let wel: dit is nog een gerucht.

  • Year 1 Pass
  • een kaart
  • Ultimate Pack met extra missies, voertuigen en cosmetische voorwerpen
  • Drie dagen eerder toegang tot de game

  Wanneer horen we meer over Ghost Recon Breakpoint?

  Op 9 mei om 20:30 uur Nederlandse tijd organiseert Ubisoft een livestream over Ghost Recon. Hoewel het niet zeker is dat Ghost Recon Breakpoint hier wordt aangekondigd, is de kans wel zeer aanwezig. Dan zien we ook of het lek van de Wolves Collector's Edition waar is.

  Het laatste deel in de Ghost Recon serie is Ghost Recon Wildlands. Deze game is sinds 7 maart 2017 speelbaar op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. In onze Ghost Recon Wildlands review kan je lezen wat we van de game vinden.

  Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

  Verkijgbaar vanaf 7 march 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.