Nieuwe Gears of War 4 Xbox One bundels getoond

  Er komen drie verschillende versies van de Gears of War 4 Xbox One bundel uit wanneer de game verschijnt. De eerste bundel werd enige tijd geleden al bekendgemaakt. Nu heeft Microsoft nog twee edities onthuld.

  De eerste Gears of War 4 Xbox One bundel is de rode Xbox One S die we al eerder zagen. Deze bundel wordt een exclusieve versie van de Xbox One S met een 2TB harde schijf en natuurlijk allerlei Gears of War 4 features. Deze is voor 449,99 euro te koop.

  Twee nieuwe Gears of War 4 Xbox One bundels getoond

  Nu zijn er dus nog twee andere opties bijgekomen wanneer je een Gears of War 4 Xbox One bundel wil kopen. De tweede mogelijkheid die je hebt is een standaard witte Xbox One S met een 1TB harde schijf, een bijpassende controller en natuurlijk een kopie van de game. Deze bundel kost 349,99 euro.

  De laatste optie is een nieuwe vorm van de Xbox One S. Dit zal een donkerblauwe console worden. De kleur is bijna grijsachtig tot zwart. De binnenzijde van de console zal een 500Gb harde schijf bevatten. Uiteraard komt ook hier een bijpassende controller bij en een kopie van de game. Deze console lijkt nog niet in Nederland te pre orderen, maar volgt wellicht nog.

  Gears of War 4 verschijnt op 11 oktober voor Xbox One en PC via Xbox Play Anywhere.

  Gears of War 4

  Verkijgbaar vanaf 11 october 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.