Nieuwe Game Freak release Little Town Hero getoond door Nintendo

  We kennen Game Freak voornamelijk van de Pokémon-games. Nu werkt Game Freak aan een nieuwe release voor Nintendo Switch die niet aan Pokémon gerelateerd is. De game werd tijdens de Nintendo Direct getoond met de boodschap dat er ergens een dorp ligt met een groot geheim. Dit zijn de details.

  Tijdens de Nintendo Direct zagen we beelden van de game die Little Town Hero zal heten. In de game zien we hoe personage Axe een groot avontuur tegemoet gaat in Little Town Hero.

  Little Town Hero is nieuwe Game Freak release

  Het is deze keer wat anders dan Pokémon. Game Freak brengt een RPG die nog steeds turnbased gevechten voorschotelt, net als bij Pokémon. Je doel is om het dorp te beschermen tegen monsters. Toch wordt het allemaal net wat anders. Alleen de grafische stijl ziet er al heel anders uit dan we gewend zijn van Pokémon. Alle muziek voor dit nieuwe project wordt gecomponeerd door Undertale-maker Toby Fox.

  Dit nieuwe project van Game Freak komt al heel snel naar de winkelschappen. 16 oktober kunnen we al aan de slag met Little Town Hero. Later vandaag wordt het al mogelijk om de game vast aan te schaffen en in te laden via de eShop. Op die manier kun je de game direct spelen wanneer deze uitkomt. Het is nog onbekend hoeveel de game gaat kosten.

  Eerder waren er al geruchten dat Game Freak aan een nieuwe game zou werken die Little Town Hero heette. In ieder geval is dit wel iets anders dan de gebruikelijk Pokémon releases. Bovenaan dit artikel kun je nog wat beeldmateriaal uit de Nintendo Direct terugkijken. De komende tijd gaan we vast nog meer over deze game horen.

  Little Town Hero

  Verkijgbaar vanaf 16 october 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.