'Nieuwe From Software game is Phantom Wail, PS4 exclusief'

  Er zijn geruchten opgedoken van de nieuwe From Software game. De volgende titel van de Dark Souls en Bloodborne ontwikkelaar zou Phantom Wail zijn. Deze game zou exclusief voor de PlayStation 4 verschijnen.

  Het gerucht vindt zijn origine op 4Chan dus we nemen het gerucht met een grote korrel zout. Volgens het gerucht zal Phantom Wail de nieuwe game worden van From Software, die wordt ontwikkeld met hulp van Sony Japan, net als Bloodborne. Tijdens E3 2017 zou Phantom Wail uit de doeken gedaan worden, mogelijk tijdens de persconferentie van Sony.

  Nieuwe From Software game in Maya- of Aztekencultuur

  Volgens het bericht zal de game zich afspelen in het verleden. De game zou of de Mayacultuur of de Aztekencultuur aandoen. De combat zou flink veranderen ten opzichte van eerdere games van From Software. Zou zou de focus liggen op vuistgevechten, gebaseerd op verschillende vechtkunsten van over de hele wereld.

  Er zouden ook wel enige wapens in de game aanwezig zijn, maar hier zou de focus niet liggen. Spelers zouden de mogelijkheid krijgen om hun vechtstijl helemaal aan te passen.

  Klinkt als Absolver

  Het gerucht klinkt als de game Absolver, die eind augustus uit moet komen voor de PC en PS4. In deze game ga je ook met elkaar op de vuist en kun je vechtstijlen tot in het kleinste detail aanpassen. Absolver werd een jaar geleden onthuld en was ook op E3 aanwezig. Met E3 2017 nog maar een paar weken van ons verwijderd, zullen we er spoedig achterkomen of dit gerucht op de waarheid is gebaseerd of niet.

  Dark Souls III: The Fire Fades Edition

  Verkijgbaar vanaf 21 april 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.