Nieuwe Fortnite update wordt vandaag uitgebracht

  Deze week komt er weer een nieuwe Fortnite update met onder andere een nieuw item, het verdwijnen van de Score Royale modus en verbeteringen aan de stabiliteit van de Epic Games-client. De 5.30 content update zal op 28 augustus om 14:00 uur verschijnen.

  Het nieuwe item, de Shockwave Grenade, is nog niet officieel aangekondigd door Epic Games, maar de nieuwe granaat staat all wel in het nieuwsoverzicht in Fortnite Battle Royale. Hierbij staat de quote: “Stuur jezelf, teamgenoten of tegenstanders de lucht in als een menselijke kanonskogel”. Het is nog niet bekend wat het nieuwe item precies inhoudt, maar we laten dit natuurlijk meteen aan jullie weten als het bekend gemaakt wordt.

  Daarnaast heeft Epic Games in een tweet aangegeven dat de update voor de Nintendo Switch wat later zal komen dan voor de andere platformen.

  Score Royale modus verdwijnt weer

  Vandaag is ook de laatste kans om de limited time game modus Score Royale te spelen. Score Royale is een verfrissende game modus, waarbij het doel niet is om als laatste over te blijven. Bij deze versie van het battle royale genre is het de bedoeling dat je een puntendoel bereikt. Deze punten kunnen worden verzameld door eliminaties, het openen van schatkisten en het verzamelen van de over de map verspreide munten.

  Vorige week werd de update niet op dinsdag maar op donderdag gelanceerd. Ook toen was er sprake van een nieuw item, namelijk de Rift-to-Go, waarmee je jezelf, je teamgenoten en je tegenstanders de lucht in kunt teleporteren om vervolgens weer terug naar het het eiland te vliegen. Als je precies wil weten hoe dit in zijn werking gaat, kijk dan even de video bovenaan de pagina!

  Nieuwe Fortnite update verandert de map

  Naast deze item updates is er in de update ook het een en ander aan de map verandert. Tomato Town is veranderd in Tomato Temple en in de woestijn van Paradise Palms verscheen er een grote paarse kubus als gevolg van paarse blikseminslagen. Het lijkt er op dat de kubus beweegt, maar waarheen weet niemand.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.