Nieuwe Fortnite update viert de verjaardag van het spel

  De nieuwe Fortnite update is uitgebracht en kondigt aan wat er allemaal op de planning staat voor de verjaardag van Fortnite. De game is vandaag precies een jaar oud en dat is reden voor een feest. Als klap op de vuurpijl keert de Playground Mode morgen terug.

  Epic Games

  De nieuwe Fortnite update details zijn bekendgemaakt door Epic Games en beloven flinke veranderingen. Zo komt het nieuwe wapen, dat gisteren al uitlekte, naar het spel en blijken ook de Slurp Juice veranderingen te kloppen. Daar blijft het alleen niet bij, want er komt nog veel meer aan.

  Zo keert de Playground Mode morgen terug met een flink aantal updates. Wanneer je in de Playground Mode zit kun je nu namelijk van teams wisselen of zelf teams maken om te oefenen in het schieten. Daarnaast eindigen matches niet meer wanneer een speler de server verlaat en zijn de golfkarretjes toegevoegd aan de modus. Verder is er nu een stuk meer loot te vinden in de Playground Mode en is de respawntijd verlaagt naar drie seconden.

  Dat gebeurt alleen allemaal morgen pas, maar dat is niet zo erg doordat er direct nadat de update in het spel zit ook genoeg te doen is. Er is namelijk een speciaal verjaardagsevent te vinden in Battle Royale waardoor je nu verjaardagstaart kunt vinden op de map. Door dit te eten krijg je direct +5 HP en +5 schild. Verder is de Battle Bus versierd met verjaardagsdecoratie en zijn er verjaardagschallenges waarmee je een nieuwe emote, spray en Backbling kunt verdienen.

  Nieuwe Fortnite update ook voor Save the World

  Aangezien het de Fortnite Save the World modus is die precies een jaar oud is, wordt deze uitbundig gevierd. Dit wordt gedaan door middel van een nieuwe verhaallijn waarmee je Birthday Brigade Ramirez kunt vrijspelen. Dit speciale personage en alle eerdere personages kun je gebruiken om verjaardagstaart te vinden en op te eten om speciale evenementtickets te verdienen. Deze kun je vervolgens gebruiken om een tijdelijke voorwerp te kopen: de Birthday Llama.

  De nieuwe update zal zodra de Fortnite servers weer online zijn in het spel te vinden zijn. De Fortnite servers zijn voor nu nog offline om de update toe te voegen. Het is niet bekend hoelang dat gaat duren.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.