Nieuwe Fortnite Limited Time mode is teams van 20 spelers

  Er komt een nieuwe Fortnite Limited Time Mode aan. Dit keer zal het mogelijk zijn om teams van maar liefst 20 spelers te maken.

  Met de nieuwe modus kunnen vijf teams van 20 spelers het tegen elkaar op nemen in Fortnite Battle Royale. Dit blijkt uit een teaser die is te zien in het update menu van de Battle Royale modus. Ook is er net een nieuwe trailer uitgebracht voor de Teams of 20 modus die beelden toont van het begin van een groot gevecht.

  Nieuwe Fortnite Limited Time mode voor een korte duur

  Eerder deze week eindigde de vorige Limited Time Mode genaamd Solid Gold. Het is dus te verwachten dat de nieuwe Teams of 20 modus live zal gaan met een update deze week. De modus zal net zoals Solid Gold voor een gelimiteerde tijd te spelen zijn.

  Epic Games maakte recent bekend dat valsspelers harder worden aangepakt in Battle Royale. Dit is vanwege spelers die valsspelen in de solo-modus van Fortnite door samen te werken met andere spelers. Epic Games waarschuwt spelers en mocht dit niet genoeg zijn, dan kunnen spelers zelfs verbannen worden. Dit heeft de ontwikkelaar eind vorig jaar ook al eens gedaan bij duizenden spelers die valsspeelden.

  Fortnite is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Fortnite

  Verkijgbaar vanaf 25 july 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.