Nieuwe Fortnite en Endgame crossover komt deze week

  Het zijn misschien wel de twee grootste en populairste dingen van dit moment: Fortnite en Marvel. Na het succes van de Thanos-modus vorig jaar heeft Fortnite nu een nieuwe crossover geteased met Avengers: Endgame die vanaf 25 april in de game beschikbaar zal zijn.

  Wat zal deze crossover met Endgame betekenen voor Fortnite?

  Er is nog niet veel informatie bekend over deze nieuwe samenwerking. In het sociale media bericht waarin Epic Games het nieuws aankondigde zien we een Fortnite personage dat het bekende vibranium schild van Captain America vasthoudt. Dit zou kunnen betekenen dat het schild naar de game komt als een beschikbaar item of onderdeel wordt van een nieuwe game modus. Verder kunnen we nieuwe cosmetische items met een Marvel thema zoals emotes of skins verwachten. Er is een grote hoeveelheid aan Marvel superhelden dus er is genoeg keus. Misschien een leuke Iron Man skin of Hulk-Smash emote?


  Verder zien we in het sociale media bericht de tekst: ‘Whatever it takes’. Dit slaat waarschijnlijk op het feit dat de Avengers er alles aan zullen doen om Thanos te verslaan. Het is onduidelijk of Thanos ook voor deze nieuwe crossover terugkomt, maar wat we wel kunnen vaststellen is dat we zeker iets van de Avengers gaan zien, ongeacht de vorm.

  Heeft Fortnite eerder met Marvel samengewerkt?

  Zoals er al eerder in dit artikel werd vermeld, was er vorig jaar ook een crossover tussen Fortnite en Marvel. Toen in de vorm van de zogenaamde “Infinity Gauntlet Limited Time Mashup”. Dit was een game-modus waarin spelers de Infinity Gauntlet, het krachtige wapen van schurk Thanos uit Infinity War, in de map konden vinden en gebruiken. Wanneer je dit item gevonden had veranderde je in Thanos en moesten de andere spelers jou zien te verslaan. Als Thanos kon je op de andere spelers een laser afschieten, hoog in de lucht springen, op de grond stampen en erg hard slaan.

  Hopelijk bevat deze nieuwe crossover tussen Fortnite en Avengers: Endgame net zoveel gekkigheid en spektakel als de vorige want het was een groot succes en zorgde vooral voor veel plezier.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.