Nieuwe Fortnite challenges uitgebracht door Epic Games

  De nieuwe Fortnite challenges van de tiende week zijn uitgebracht door Epic Games. De challenges kunnen de komende weken worden voltooid in Fortnite Battle Royale. Het zevende seizoen duurt namelijk twee weken langer dan de andere seizoenen. In deze periode vindt ook een nieuw evenement plaats.

  Dat is goed nieuws voor de mensen die de challenges van de afgelopen weken nog moeten halen. De nieuwe challenges hebben onder andere te maken met de nieuwe Chiller Grenade. Verder hebben we deze challenges al in eerdere seizoenen voorbij zien komen.

  De Fortnite season 7 week 10 challenges

  Het nieuwe Fortnite seizoen duurt langer dan de afgelopen seizoenen, omdat de werknemers van Epic Games twee weken vakantie hebben gehad tijdens de kerst. Tijdens de twee extra weken, tot en met 28 februari, zullen er geen extra challenges beschikbaar zijn. De Fortnite week 10 challenges zijn de laatste challenges van season 7. Hieronder vinden jullie alle challenges die vanaf deze week kunnen gehaald.

  Gratis challenges

  • Plaats een Mounted Turret of Damage Trap in drie verschillende matches voor 5 sterren
  • Open Chests in Lazy Links of Dusty Divot voor 5 sterren
  • Elimineer drie tegenstanders met een Assault Rifle voor 10 sterren

  Battle Pass challenges

  • Richt 200 schade aan bij je tegenstanders met Scoped Weapons voor 5 sterren
  • Voltooi de Shooting Gallery in Wailing Woods voor 5 sterren (stage 1/3)
  • Bezoek vier Expedition Outposts in één match voor 10 sterren
  • Raak een tegenstander met een Chiller Grenade of Boogie Bomb in drie verschillende matches voor 10 sterren

  Een nieuw Fortnite evenement

  Naast de nieuwe Fortnite challenges heeft Epic Games ook een Valentijns-evenement aangekondigd. Het #ShareTheLove evenement loopt van 8 tot en met 27 februari. Tijdens het evenement kunnen er verschillende cosmetische items worden vrijgespeeld die te maken hebben met Valentijnsdag. In de aankomende weekenden kunnen de spelers ook dubbele experience points verdienen, waardoor je je Battle Pass kunt uitspelen.

  Ook komt er een soort ranked modus naar Fortnite Battle Royale. In het weekend van 9 en 10 februari kun je kwalificatiewedstrijden spelen om in een divisie te belanden. Er zijn vier divisies: Open Division, Prospect Division, Contender Division en Champion Division.

  Fortnite Battle Royale

  Verkijgbaar vanaf 26 september 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.