Nieuwe For Honor modus vanaf vandaag beschikbaar

  For Honor introduceert vandaag een nieuwe modus. Deze is onderdeel van een gratis update die beschikbaar wordt gesteld voor PlayStation 4, Xbox One en PC. De nieuwe For Honor modus heeft betrekking op het trainen van vaardigheden. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  De content wat betreft For Honor staat niet stil. Zo is For Honor seizoen 5, Age of Wolves, in februari van start gegaan en zijn er ook dedicated servers voor de game gelanceerd. Vanaf vandaag is er een update beschikbaar die een nieuwe trainingsmodus aan de game toevoegt. Op deze manier kunnen zowel beginnende als ervaren spelers hun vaardigheden beter onder de knie krijgen.

  Nieuwe For Honor modus laat spelers trainen

  Beginnende spelers kunnen aan de slag met de Apprentice en Warrior Trials om zo de basis vaardigheden van de game te ontdekken. Hiernaast kunnen ervaren spelers de Training Arena betreden om zo alle vaardigheden te perfectioneren en het op te nemen tegen specifieke helden.

  De gratis update zal ook een nieuwe functie toevoegen, genaamd Training Media. Zoals de titel suggereert betreft dit een bibliotheek van tutorials waar jij verschillende video's kunt kijken over gamemodi, waaronder Faction War en andere features uit de game.

  De nieuwe update zal ergens vandaag beschikbaar zijn. For Honor is nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  For Honor

  Verkijgbaar vanaf 14 february 2017

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.