Nieuwe Final Fantasy XV A New Empire mobiele game nu beschikbaar

  De Final Fantasy XV A New Empire mobiele game is vanaf vandaag beschikbaar om te spelen op je smartphone. De mobiele game is gebaseerd op de video game Final Fantasy XV en is het vervolg op de mobiele game Final Fantasy: Brave Exvius.

  De game is vanaf vandaag gratis te spelen voor iOS en Android. Spelers kunnen met anderen praten via drie verschillende chats, een voor de wereld waarin de speler zich bevindt, een guild chat en een custom made chat met zodat de speler kan kiezen met wie hij wil chatten. De wereld chat vertaalt bijna alle tekst vanuit andere talen zodat iedereen elkaar kan begrijpen. De game heeft veel weg van de huidige top strategie rollenspellen zoals Game of War en Mobile Strike.

  Wat te doen in de Final Fantasy XV A New Empire mobiele game?

  In de game bouw je je eigen imperium en leger, terwijl je alliances vormt en tegenstanders verslaat. A New Empire speelt zich af in de futuristische wereld Eos met bekende sterren van de game serie. Het is mogelijk quests uit te voeren van vier verschillende modes: Empire quests, Hero quests, Guild quests en VIP quests.

  Wanneer de speler zich bij een gilde aansluit, worden er verschillende perks vrijgegeven. De speler krijgt gratis goud, versnellingen voor je timers, toegang tot de guild store en loyalty punten voor het helpen van bondgenoten. De toegang tot een gilde is gratis.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.