Nieuwe FIFA 20 Ultimate team features aangekondigd

  FIFA fans kijken al een tijdje uit naar de nieuwe voetbalgame en ontwikkelaar EA weet dat erg goed. Daarom verschijnt er regelmatig een aankondiging rondom de game. Dit keer zijn er nieuwe FIFA 20 Ultimate Team features aangekondigd. Deze brengen een hoop nieuwe elementen naar de game.

  EA doet voor de release FIFA 20 regelmatig nieuwe ICONS uit de doeken. Eergisteren zagen we al dat onder andere Koeman en Drogba aangekondigd werden als ICONS en leerden we dat Eden Hazard op de cover van de Ultimate Edition zou pronken. De Champions Edition zal de Nederlandse voetbalheld Virgil van Dijk op de kaft hebben. Zinadine Zidane keert ook terug naar de franchise en siert daarbij meteen de cover van de game in zijn Real Madrid shirt.

  Nu is het tijd voor de volgende onthulling en die gaat over de FIFA 20 Ultimate Team features.

  Welke FIFA 20 Ultimate Team features zijn er aangekondigd?

  De ontwikkelaar maakte namelijk bekend dat er nogal wat veranderen zal in Ultimate Team. Zo is het selectiescherm aangepast, waardoor je makkelijker aan de slag kunt op de Transfermarkt, de Clubcontent toegankelijker wordt en je je actieve selectie eenvoudiger aan kunt passen.

  Daarbij komt er een mogelijkheid om FUT Friendlies te bezoeken. Dit is een nieuwe hub waarin je lokaal of online Ultimate Team te spelen tegen vrienden. Je kunt hierbij de traditionele 11 versus 11 gameplay spelen met of zonder huisregels. Ook kun je in vier compleet nieuwe modi voetballen: King of the Hill, Max Chemistry, Swaps en Mystery Ball. Wat deze modi precies inhouden is nog onbekend.

  Naast de nieuwe hub zijn er nieuwe doelstellingen uitgevonden waardoor je meer aanpassingen kunt doen om progressie te maken en je club kunt personaliseren. Dat laatste is ook naar een nieuw niveau getild. Qua personalisatie is FIFA 20 Ultimate Team voorzien van een aantal nieuwe mogelijkheden zoals het maken van je eigen spandoeken, aankleding voor je stadion en op maat gemaakte tenues.

  Voor een compleet overzicht kun je de Pitch Notes van FIFA 20 Ultimate Team bekijken op de website van EA.

  Wanneer komt FIFA 20 uit?

  FIFA 20 krijgt dus een heel aantal toffe nieuwe elementen in Ultimate Team. Daarnaast zal de game nog veel meer vernieuwing naar het speelveld brengen. Op onze FIFA 20 gamepagina hebben wij al het nieuws rondom de game verzameld.

  De game komt op 27 september uit voor Xbox One, pc, PlayStation 4 en Nintendo Switch. Op 19 september kun je al met de game aan de slag als je een EA Access abonnement hebt. Je kunt dan namelijk een FIFA 20 First Trial spelen.

  FIFA 20

  Verkijgbaar vanaf 27 september 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.