Nieuwe FIFA 17 update vandaag uit voor PS4 en Xbox One

  De nieuwe FIFA 17 update staat volledig in het teken van probleemoplossingen. Het is de vierde officiële titel update en moet ervoor zorgen dat FIFA 17 een stuk soepeler gaat spelen. Zo zijn er oplossingen voor de gameplay, Ultimate Team en carrière.

  Eerder deze week konden de PC spelers al aan de slag met deze update, maar vandaag is het ook de beurt aan de PS4 en Xbox One spelers. De nieuwe FIFA 17 update pakt een aantal problemen aan die voor de community veel irritaties opleverden.

  Allereerst de gameplay. Wellicht wel het belangrijkste van de hele update is dat het probleem waarbij je spelers automatisch passen is opgelost. Zo nu en dan kon het namelijk voorkomen dat je speler ging passen, zonder dat je een knop indrukt. Met de Nieuwe FIFA 17 update moet dit probleem dus zijn opgelost en voor veel fans van de franchise zou dit enorm goed nieuws zijn.

  Een andere verandering aan de gameplay van FIFA is dat de verdediging een verbeterde positie aanneemt als je de lage druk tactiek gebruikt. Verder is er een probleem opgelost in de carrièremodus waarbij het budget niet helemaal lekker werkte en de verkeerde bedragen toonde.

  FIFA 17 update brengt oplossingen voor Ultimate Team

  Ultimate Team, de al jarenlange ontzettend populaire gamemodus van FIFA, heeft in de nieuwe update ook een aantal oplossingen gekregen. Zo moet het tenue-probleem waarbij je gekozen tenue niet wordt laten zien, zijn opgelost. Ook is het nu niet meer mogelijk om tijdens een potje je custom speler posities te veranderen.

  De update brengt ook een verandering voor Squad Building Challenges, waarbij er een probleem is opgelost wanneer je een hoge speler verwisselde voor een lager, maar dat de beoordeling van je team wel omhoog ging.

  Tot slot geeft de 'latency bar' nu meer informatie over je connectie en zie je tijdens FUT Champions niet meer de datum en teamnaam van je tegenstander. Dit moet ervoor zorgen dat mensen niet meer de wedstrijd verlaten omdat ze zien dat je team al een aantal jaar oud is.

  FIFA 17

  Verkijgbaar vanaf 29 september 2016

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.