Nieuwe features onderweg naar Kingdom Hearts 3

  Afgelopen weekend vond in Japan het Kingdom Hearts Orchestra plaats. Hierbij werd niet alleen de muziek uit de Kingdom Hearts games door een voltallig orkest ten gehore gebracht, maar kwam er ook nieuwe info over de game voorbij. Er is namelijk een tweetal features onderweg naar de game volgens een bezoeker.

  Square Enix

  Melanie, een bezoekster, van het concert maakte na afloop via Twitter bekend dat er binnenkort een nieuwe trailer rondom de Re:Mind DLC zal verschijnen. Waarschijnlijk komt deze trailer deze maand nog en zal daarin een tweetal nieuwe features voorbij komen die de bezoekers al even te zien kregen.

  Welke features komen naar Kingdom Hearts 3?

  De orkestbezoekers meldden dat de update voor de game in ieder geval een uitgebreide Photomode naar de game brengt. Deze heet Data Creation en laat gamers ieder personage poseren met effecten en objecten. Daarbij is het mogelijk om fotolijsten toe te voegen aan je geschoten kiekjes en kun je een diavoorstelling compleet met muziek maken.

  De tweede nieuwe feature is het Premium menu. Hiermee kun je de game wat makkelijker of moeilijker maken. Met een Fast Pass kun je bijvoorbeeld vijanden vertragen of in een klap verslaan en met de Black Code kun je jezelf uitdagen door bijvoorbeeld items uit te schakelen.

  Wat er nog meer naar Kingdom Hearts 3 komt met de update en de Re:Mind DLC is nog onbekend. De trailer die eraan komt zal daar ongetwijfeld licht op werpen. Helaas weten we ook niet precies wanneer deze uitkomt.

  Kingdom Hearts III

  Verkijgbaar vanaf 29 january 2019

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.