Nieuwe Fate of the Furious trailer getoond

  Fast & Furious fans opgelet: er is een nieuwe trailer verschenen van Fate of the Furious, het achtste deel in de filmreeks. Deze Fate of the Furious trailer is onthuld tijdens de Super Bowl in de Verenigde Staten.

  De nieuwe Fate of the Furious trailer duurt ongeveer een minuut en is bovenaan dit artikel te zien. In de trailer zien we scène na scène aan knallende actie zoals we inmiddels van de serie gewend zijn, maar natuurlijk ook een hele hoop auto's, zowel in goede staat als totaal vernietigd.

  De eerste Fate of the Furious trailer verscheen in december, hoewel we daarvoor al een korte teaser van enkele seconden te zien kregen. In deze teaser kwamen totaal nieuwe voertuigen langs, zoals sneeuwscooters en een onderzeeër. In deze nieuwe trailer zien we de onderzeeër ook kort zijn dramatische entree maken.

  Fate of the Furious trailer bevat een dikke dosis actie

  We kunnen dus in ieder geval weer een knallende bak actie verwachten van het achtste deel in de Fast & Furious filmreeks. Fate of The Furious verschijnt op donderdag 13 april in de Nederlandse bioscopen en is bovendien de eerste film in de reeks zonder acteur Paul Walker, afgezien van de spin-off Tokyo Drift uit 2006. De vorige film uit de reeks, Fast & Furious 7, stamt inmiddels alweer uit 2015.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.