Nieuwe Far Cry game geteased door Ubisoft?

  Dat er een nieuwe Far Cry game in de maak is, zal geen verrassing zijn. Ubisoft plaagt ons nu wellicht voor het eerst over de nieuwe game via Facebook.

  Op de officiële Facebook pagina van Ubisoft is een foto gepost van een eiland dat onderwater een gigantische schedel toont. Gamers met een goed geheugen zullen zich deze foto misschien nog wel herinneren als artwork voor Far Cry 3. Bij de foto heeft Ubisoft de volgende tekst gepubliceerd:

  Nieuwe Far Cry game een vervolg of remaster?

  Deze Franse tekst betekent in het Nederlands "Een eiland dat we nooit echt hebben verlaten." Hoewel Ubisoft verder nog niets heeft laten weten naast deze teaser, doet deze post vermoeden dat we binnenkort terug mogen keren naar het eiland van Far Cry 3. Mogelijk heeft Ubisoft een prequel of sequel voor het derde deel in de franchise in de planning. Of de game krijgt een remaster voor de huidige consoles, die met Far Cry 4 pas voor het eerst met de serie in aanraking kwamen.

  Far Cry 3 wordt door velen gezien als het beste deel uit de franchise. Het avontuur van Jason Brody en de gestoorde Vaas wist ons ook te bekoren en we beloonden de game met een 9,0 in de Far Cry 3 review.

  E3 2017

  Wat het uiteindelijk wordt zullen we waarschijnlijk snel te horen krijgen. De E3 2017 vindt volgende maand plaats en Ubisoft heeft normaal gesproken altijd een paar verrassingen gepland voor dat event.

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.