Nieuwe Far Cry 5 trailer toont het begin van slechterik Joseph Seed

  Er is een nieuwe Far Cry 5 trailer onthuld. Deze indrukwekkende trailer bevat echte beelden en toont het begin van Joseph Seed, die uiteindelijk in de game de bijnaam 'The Father’ krijgt. Bekijk de trailer bovenaan de pagina.

  In elke Far Cry game schuilt een kwaadaardige slechterik. In Far Cry 5 zullen spelers te maken krijgen met Joseph Seed, een man met een sterk geloof. Hij is de leider van een religieuze cult in Hope County die te werk gaan onder de naam The Project at Eden's Gate. In deze nieuwe live action trailer krijgen we een voorproefje van Joseph Seed.

  Nieuwe Far Cry 5 trailer met echte beelden

  In de trailer zien we acteur Greg Bryk in de rol van Joseph Seed. Hij is ook verantwoordelijk voor de gelijkenis en stem van het personage uit de game. Zie in de trailer hoe Joseph Seed de profeet uithangt en nieuwe aanhangers voor zijn doel weet te rekruteren.

  Wil je het sfeertje van Far Cry 5 proeven? Lees dan onze Far Cry 5 preview en laat je meeslepen door de omgeving van Hope County. Far Cry 5 is vanaf 27 maart verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.