Nieuwe Far Cry 5 DLC vanaf 28 augustus beschikbaar

  Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de nieuwste Far Cry 5 DLC vanaf 28 augustus te koop zal zijn. De DLC komt uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC versies van Far Cry 5.

  De nieuwe uitbreiding zal een hoop zombies naar de game brengen. Er zijn namelijk zeven nieuwe maps die in de Far Cry Arcade-editor zullen komen waarin zombies te verslaan zijn.

  Far Cry 5 DLC met zombies

  De nieuwe mappen hebben allemaal te maken met verschillende filmscenario's. Spelers worden in Dead Living Zombies gekoppeld aan Guy Marvel, de filmregisseur uit Far Cry 5. Er zullen hordes van zombies te vinden zijn op daken, landbouwgrond, militaire basissen en meer.

  Voor het voltooien van een map ontgrendelen spelers de nieuwe Score Attack modus. Hiermee kunnen spelers wapens en uitrusting ontgrendelen met drie sterren beoordelingen. Deze uitrusting en wapens zijn ook te gebruiken in de campaign van Far Cry 5. In een volgende Far Cry update krijgen alle spelers extra tools in Far Cry Arcade die dingen kunnen ontgrendelen. Hieronder vallen scriptingtools en vernietigbare objecten.

  Voor de DLC is een trailer uitgebracht. In de trailer zijn enkele beelden te zien van de gameplay. Er zijn een hoop grote monsters te vinden in de DLC, dit maakt de trailer wel duidelijk. Niet alleen mensen veranderen in zombies, ook waren er enkele bloedlustige honden te zien. De trailer is bovenaan de pagina te bekijken.

  Far Cry 5 is nu beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Far Cry 5

  Verkijgbaar vanaf 27 march 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.