Nieuwe Fallout 76 patch voegt grotere Stashbox en meer toe

  Vandaag komt er een nieuwe patch uit voor Fallout 76. De update bevat nieuwe upgrades en zal meerdere bugs moeten verhelpen. De grootste veranderingen komen bij de verwachtingen en vragen van PC-gebruikers vandaan. PC-gamers zullen immers nog even moeten wachten tot Fallout 76 er beter uit zal zien, dat komt snel samen met een brede 21:9 monitor ondersteuning.

  Spelers van alle platformen zullen merken dat hun Stashbox-capaciteit toe is genomen, maar nog niet helemaal. Dit zou in de komende weken beter moeten gaan, vertelde Bethesda Game Studios. Voor de patch was de Stashbox beperkt met 400 aan gewicht. Hoeveel gewicht de Stashbox nu kan hebben weten wij nog niet, maar het is vanaf vandaag meer geworden. Bethesda heeft uitgelegd waarom dit probleem niet gelijk kan worden verholpen:

  “Het huidige limiet is er vanwege technische redenen, daardoor raakt namelijk het aantal items in het spel ook beperkt, inclusief container en stash. We denken dat we op kort en lang termijn nog een aantal ideeën op kunnen doen zodat we deze omvang aan kunnen pakken, zonder dat stabiliteit zal verminderen. Dit is een kwestie van tijd om er voor te zorgen dat dit allemaal goed verloopt,”

  Nieuwe Fallout 76 patch oplossingen

  De nieuwe patch heeft ook veel oplossingen voor speurtochten, de gebruikersinterface en de CAMPs. Twee weken terug erkende Bethesda dat er een aantal problemen met het social menu gecorrigeerd moesten worden in de patch van de lanceringsdatum of door deze update. Zo was er bijvoorbeeld een grote bug die sommige spelers lastig viel, namelijk dat de hongermeter zich niet zou bijvullen ongeacht hoeveel eten de speler naar binnen werkte. Dit moest ook worden opgelost, samen met een willekeurige omgevingsruis die nergens mee verbonden lijkt te zijn.

  Bethesda heeft een langdurig plan voor ondersteuning na de release van Fallout 76, om te beginnen met deze nieuwe patch. Ondanks dat de ontwikkelaars expres geen Fallout-MMO heeft proberen te maken, klinkt de vele ondersteuningen na de release als een MMO-game. “We zullen nieuwe Vaults openen, nieuwe manieren uitbrengen om je CAMPs te verbeteren, en nog veel meer gratis add-ons toevoegen. We kijken uit naar de uitbreiding van Fallout 76 met jou,” aldus Bethesda.

  De game nog niet in huis? Wij hebben een Fallout 76 review geschreven. De game is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc.

  Fallout 76

  Verkijgbaar vanaf 14 november 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.