Nieuwe F1 2018 trailer toont gameplay beelden

  Er is een nieuwe F1 2018 trailer uitgebracht waarin een hoop gameplay beelden te zien zijn. Dit zijn niet alleen beelden van het racen zelf, maar ook achter de schermen video’s voor onder andere het upgraden van race auto’s.

  Eerder dit jaar waren de eerste gameplay beelden te zien met F1 2018-racer Charles Leclerc. Nu zijn er meer beelden te zien van de meest diepgaande carriere modus die ooit in de franchise heeft bestaan. Er zijn ook 20 klassieke auto’s te zien uit de geschiedenis van de sport.

  F1 2018 trailer met gameplay beelden in de garage

  Verder is er veel informatie te zien over de mogelijkheden om raceauto's aan te passen. Zo zijn er meerdere skill trees te zien die specifiek zijn voor elk team. Spelers kunnen verschillende vaardigheden in deze lijsten upgraden om zo een beter auto te krijgen. Ook zijn er nieuwe circuits te zien in de video.

  Vorige maand werd de cover van het nieuwe spel onthuld voor de Benelux. Op de voorkant staat onze Nederlandse Max Verstappen in het midden, Stoffel Vandoorne aan de linkerkant en Lewis Hamilton aan de rechterkant. Verstappen zal tevens samen met Hamilton en Vettel op de internationale cover komen te staan van F1 2018.

  F1 2018 komt 24 augustus beschikbaar voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. De nieuwe trailer is bovenaan de pagina te bekijken. Lees meer over de game in onze uitgebreide preview.

  F1 2018

  Verkijgbaar vanaf 24 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.