Nieuwe Dynasty Warriors 9 trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Dynasty Warriors 9 trailer uitgebracht. De trailer van meer dan vijf minuten toont enkele nieuwe features en laat zien wat je van de gameplay kunt verwachten. Dynasty Warriors 9 is vanaf 13 februari verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

  Dynasty Warriors 9 zal het negende deel worden uit de franchise (spin-offs niet meegerekend) en moet vernieuwing brengen naar de gameserie. Zo bevat Dynasty Warriors 9 een open wereld waarin je China kunt verkennen, wat zorgt voor uren aan speelplezier!

  Alle 83 personages uit Dynasty Warriors 8: Empire keren terug naar dit negende deel. Bekijk hieronder de trailer en ontdek de nieuwe features.

  Dynasty Warriors 9 trailer met nieuwe features

  Naast het reguliere verhaallijn zijn er genoeg missies te beleven. Zo kun je in de open wereld vijanden tegenkomen die variëren van bandieten, tot beren en wolven. Elke vijand kan belangrijke items achterlaten wanneer ze worden verslagen. Let wel op, want sommige vijanden kunnen een hoge moeilijkheidsgraad met zich meebrengen. Wegrennen is daarom soms de beste optie.

  Verder is het mogelijk om wapens te craften en zullen alle personages beschikken over unieke vaardigheden en verschillende kostuums. Ook zul je in het gezelschap zijn van een paard. Met dit dier wordt het makkelijker om de grote open wereld door te komen. Er zijn verschillende paarden aanwezig in de game en ook upgrades voor de paarden kunnen vrijgespeeld worden.

  Dynasty Warriors 9 moet vanaf 13 februari verkrijgbaar zijn voor PS4 en Xbox One.

  Dynasty Warriors 9

  Verkijgbaar vanaf 13 february 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.