Nieuwe Dying Light The Following trailer uitgebracht

  Er is een nieuwe Dying Light The Following trailer uitgebracht. Het gaat hier om een launch trailer. The Following is de nieuwe uitbreiding voor Dying Light en is vanaf vandaag beschikbaar op de PC en op 11 februari voor de consoles.

  Het originele Dying Light kwam vorig jaar uit. Je moet zien te overleven nadat er een zombieplaag is uitgebroken. Je moet ook parcours gebruiken door te rennen en te springen terwijl de zombies achter je aan zitten. De game was vooral als co-op geliefd bij veel mensen.

  Dying Light The Following trailer - grote uitbreiding

  The Following belooft een grote uitbreiding te worden met zo'n 10 uur aan extra speelduur. Zo kun je eindelijk rondrijden in een auto en krijg je bijvoorbeeld een kruisboog tot je beschikking. Bovendien kun je met twee mensen tegelijk in de auto, wat het co-op plezier ten goede komt zoals je ook in deze Dying Light The Following trailer kan zien. Met de hoofdpersoon van het originele Dying Light trek je nu de stad uit op zoek naar een soort cultus buiten de stad, die alleen wat grimmiger blijkt te zijn dan je aanvankelijk dacht.

  Dying Light The Following is vanaf vandaag beschikbaar voor de PC en vanaf 11 februari voor de consoles. Ook is er nu een Enhanced Edition beschikbaar, waarbij je zowel de originele game als de DLC krijgt.

  Dying Light: The Following Enhanced Edition

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.