Nieuwe Dying Light DLC krijgt prijsverhoging in Amerika

  De nieuwe Dying Light DLC genaamd The Following wordt zo groot dat Techland, de ontwikkelaar van de game heeft aangegeven er extra geld voor te vragen. Volgens Techland is de DLC zo groot dat het als standalone game kan worden uitgebracht. De DLC wordt vijf dollar duurder en kost nu twintig dollar. Over Europese prijzen wordt niks vermeld.

  In Dying Light is er een mega zombieplaag uitgebroken, waar jij als speler moet overleven. De game speelt zich af in een wereld die vergelijkbaar is met de Zuid-Amerikaanse steden en sloppenwijken. Je moet voorraden gaan zoeken en andere mensen proberen te redden die nog in leven zijn. Je moet wel oppassen, want 's avonds worden de zombies een stuk sneller en gevaarlijker.

  Nieuwe Dying Light DLC is grootste tot nu toe

  Er zijn al meerdere DLC's uitgebracht voor Dying Light, maar dit is de grootste tot nu toe. In The Following reist protagonist Kyle Crane af naar the Outback. Daar ontmoet hij mensen die meer informatie hebben over de zombieplaag. Ook worden er in de nieuwe Dying Light DLC voertuigen toegevoegd die je kunt upgraden.

  Techland heeft nog geen uitspraak gedaan over een officiële releasedatum. Wel wordt er gesproken over een release in begin 2016. Dying Light werd in februari dit jaar uitgebracht en is te spelen op de Xbox One, PS4 en PC.

  Dying Light

  Verkijgbaar vanaf 27 february 2015

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.