Nieuwe Dunkirk trailer verschenen

  Nieuwe beelden zijn verschenen van Christopher Nolan's Dunkirk. De nieuwe Dunkirk trailer werd gepubliceerd op het officiële YouTube kanaal van Warner Bros.

  Na de aankondigingstrailer van de film in begin augustus is dan nu eindelijk een volledige trailer uitgekomen van de film. Dunkirk is volledig gebaseerd op de Slag Om Duinkerke in het begin van de Tweede Wereldoorlog.

  Nieuwe Dunkirk trailer toont veel emotie en actie

  De film lijkt ons mee te nemen op een achtbaanritje vol emotie en actie. De nieuwe Dunkirk trailer borduurt voor op de spannende aankondigingstrailer zien en laat een glimp zien van de cast met onder andere Tom Hardy, Cillian Murphy en het filmdebuut van One Direction zanger Harry Styles.

  De film wordt geregisseerd door Christopher Nolan die bekend is als regisseur van Inception, Interstellar, Memento en The Dark Knight-trilogie.

  Dunkirk is gebaseerd om de bekende 'Slag om Duinkerke'. Dit was een militaire operatie in 1940 waarin meer 340.000 Franse en Engelse soldaten ontsnapte aan een Duitse omsingeling tijdens de Slag om Frankrijk. De film Dunkirk zal inspelen op de hoop én wanhoop die de omsingelde soldaten toentertijd hadden.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.