Nieuwe Dumbo teaser trailer 2019 vrijgegeven

  Er is een nieuwe teaser trailer uitgekomen voor de Dumbo live-action van 2019. Deze nieuwe teaser is een minuut lang en is gepubliceerd op het officiële YouTube account van Walt Disney Studios. Deze nieuwe trailer bevat zowel oude beelden als nieuwe beelden.

  In de nieuwe Dumbo teaser trailer van de film die uitkomt in 2019 is meer humor verwerkt dan in de eerder uitgekomen trailer. Zelfs een grap over een aapje komt voorbij in de trailer. In de trailer voor deze was het wat luguber volgens een aantal fans. In die Dumbo live-action trailer was namelijk te zien dat Dumbo wordt meegenomen naar een entertainment onderneming genaamd Dreamland, maar deze plek zit vol met geheimen.

  De nieuwe trailer zit vol met blijdschap en grapjes en dat kunnen de meeste fans wel waarderen. Naast het vrolijke olifantje met veel te grote oren zijn er ook een aantal andere bekende karakters te zien in de trailer. Neem bijvoorbeeld circus-eigenaar Max Medici die gespeeld wordt door Danny Devito. Verder zal ook Michael Keaton (de ondernemer die Dumbo meeneemt naar Dreamland) ook verschijnen in de film.

  Wat we ook al weten is dat de film geregisseerd zal worden door Tim Burton. Deze regisseur staat bekend om zijn donkere humor en soms wat lugubere films. Denk bijvoorbeeld aan films als Edward Scissorhands en Corpse Bride, die ook geregisseerd zijn door Tim Burton. Het “unieke familieverhaal” zal ook eindigen met een script geschreven door Transformers-schrijver Ehren Kruger.

  Dumbo 2019 enige live-action teaser trailer?

  De Dumbo film die net een nieuwe teaser trailer heeft gehad is niet de enige animatiefilm die een live-action versie krijgt. Ook films als The Lion King en Aladdin krijgen een live-action remake dit jaar. Aladdin heeft net als Dumbo ook een teaser trailer gehad en zelfs als een trailer. Voor een geheel overzicht van de live-action remakes die komen dit jaar kun je ons artikel over Disney Live-Action remakes even bekijken.

  In dit artikel staan namelijk niet alleen deze films maar kun je ook meer informatie vinden over live-action remakes als Mulan en Lady and The Tramp.

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.