Nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC aangekondigd

  Bandai Namco Entertainment Europe heeft nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC en updates aangekondigd. De nieuwe content verschijnt in februari en voegt onder andere nieuwe quests, karakters en aanvallen toe.

  Het tweede Dragon Ball Xenoverse 2 DLC pakket verschijnt samen met een grote update. Er wordt voor spelers van de game nieuwe content toegevoegd die de ervaring moet verrijken. De Dragon Ball Xenoverse 2 DLC is beschikbaar als losse aankoop of als onderdeel van de season pass en de nieuwe updates worden voor iedereen gratis ter beschikking gesteld.

  De DLC en de updates verschijnen in februari, maar een exacte verschijningsdatum is nog niet genoemd door Bandai Namco.

  Dragon Ball Xenoverse 2 DLC

  Dragon Ball Xenoverse 2 DLC voegt nieuw verhaal toe

  In de tweede betaalde Dragon Ball Xenoverse 2 DLC uitbreiding is de geschiedenis veranderd. Champa, de God of Destruction is op weg naar Conton City en zoals zijn naam al doet vermoeden komt hij niet met goede bedoelingen. Spelers krijgen een nieuwe scenario quest voorgeschoteld waarin ze het opnemen tegen de strijders uit het zesde universum. Voor deze gelegenheid worden de karakters Champa en Vados toegevoegd aan de game.

  Daarnaast verschijnen er ook een nieuwe stage, nieuwe aanvallen, nieuwe kostuums, nieuwe voertuigen en nog meer nieuwe content. Naast de Dragon Ball Xenoverse 2 DLC verschijnt er ook een gratis update voor alle spelers. De update brengt nieuwe kostuums, accessoires, aanvallen, een nieuw level cap en nieuwe regels voor het world tournament.

  Het nieuwe DLC Pack richt zich, net als het eerste DLC pakket, op de avonturen uit Dragon Ball Super.

  Meer informatie over updates en Dragon Ball Xenoverse 2 is te vinden op de officiële website. Dragon Ball Xenoverse 2 is beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.