Nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC aangekondigd!

  Er is nieuwe Dragon Ball Xenoverse 2 DLC aangekondigd. In totaal zouden er maar vier uitbreidingen uitkomen, maar dit is nu niet meer het geval. We krijgen wederom twee nieuwe personages erbij! Wanneer deze DLC uitkomt is nog niet bekend.

  Dragon Ball Xenoverse 2 bevatte in totaal vier uitbreidingen die onderdeel waren van de Season Pass. Hierin zaten onder andere personages uit de Goku Black Saga van de nieuwe anime serie Dragon Ball Super. Nu waren er al geruchten dat er een nieuwe DLC aankwam met personages Dabura en Super Buu (Gohan Absorbed). Deze twee personages zijn ondertussen bevestigd en we krijgen nu weer twee nieuwe personages erbij!

  Dragon Ball Xenoverse 2 DLC zijn filmpersonages

  De twee personages die zullen worden toegevoegd aan Xenoverse 2 komen uit de Dragon Ball films. Het gaat om Android 13 uit de film Super Android 13 & om Tapion uit de film Wrath of the Dragon. Verder komen er ook een aantal nieuwe kostuums aan. We hebben hieronder een kort overzicht gemaakt van wat je met de DLC kunt verwachten:

  • Twee nieuwe personages: Android 13 en Tapion
  • Nieuwe modus: Hero Colosseum
  • Nieuwe kostuums uit de Dragon Ball Super anime, waaronder Toppo & Magical Girl Ribrianne

  Naast de bovenstaande DLC zullen ook Dabura en Super Buu (Gohan Absorbed) binnenkort aan de game worden toegevoegd. In totaal zijn er dus nog vier personages op komst en een aantal nieuwe kostuums!

  In onze Dragon Ball Xenoverse 2 review gaven wij de game een goed cijfer. Er is genoeg content om je mee bezig te houden en het ziet er geweldig uit! Koppel dit aan de soepele gameplay en elke fan van de Dragon Ball franchise moet Xenoverse 2 ervaren.

  Dragon Ball Xenoverse 2 is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Recent is de game ook uitgekomen voor de Nintendo Switch.

  Dragon Ball Xenoverse 2

  Verkijgbaar vanaf unknown

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.