Nieuwe Dragon Ball game aangekondigd voor PC

  Er is een nieuwe Dragon Ball game aangekondigd voor PC. De nieuwe game, genaamd X Keepers, moet in de zomer van 2018 voor PC verschijnen in Japan. Een Europese release zal volgen op basis van het succes van de game. Bekijk de eerste beelden bovenaan de pagina.

  Met Dragon Ball Super op tv, Dragon Ball Fighter Z bijna uit voor consoles en nu een nieuwe game voor PC staat de wereld van Dragon Ball absoluut niet stil. De nieuwe game, genaamd Dragon Ball Z: X Keepers, moet in de zomer van 2018 verschijnen in Japan. Mocht de game aanslaan bij het publiek is het ook mogelijk een Europese release te verwachten.

  Nieuwe Dragon Ball game voor PC in 2018

  De game zal simpele klik gebaseerde controls gebruiken zodat de gameplay toegankelijk kan zijn voor iedereen. Verder kun je zien op het plaatje bovenaan de pagina dat je favoriete personages aanwezig zijn, zoals Goku, Vegeta, Piccolo, Gohan en Frieza. Je kunt onder andere gevechten verwachten in een team van vier. Met een druk op de knop verwissel je tussen teamleden om zo samen te werken en je tegenstanders te verslaan!

  Dragon Ball Z: X Keepers heeft nog geen exacte releasedatum, maar de game wordt in de zomer van 2018 voor PC verwacht.

  Dragon Ball Z: X Keepers

  Verkijgbaar vanaf 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.