Nieuwe Dragon Ball FighterZ features uit de doeken gedaan

  De game komt 26 januari al uit, maar er worden nog altijd nieuwe Dragon Ball FighterZ features onthuld. Zo ook vandaag, want er zijn weer wat nieuwe personages en zelfs een heus nieuw systeem bekendgemaakt.

  Er zijn nog drie nieuwe personages aan de line up van Dragon Ball FighterZ toegevoegd. Zo kunnen we met Beerus, Hit en Goku Black aan de slag vanaf januari. Los van dat komt er ook een geheel nieuw systeem, het Shenron System genaamd, naar de game. Deze maakt het mogelijk om een bepaald aantal specifieke combo's uit te voeren wanneer zeven dragon balls zijn gevangen.

  Zijn dit alle nieuwe Dragon Ball FighterZ features?

  Voor fans heeft Bandai Namco, de uitgever van de game, nog een kleine feature. Als er tijdens een gevecht aan bepaalde condities voldaan wordt, dan komt er na het gevecht een kleine cutscene die volgens Bandai Namco "de meest befaamde Dragon Ball momenten" moet laten zien.

  Dragon Ball FighterZ komt 26 januari uit voor de PlayStation 4, Xbox One en PC. Voordat dat zover is komt er nog wel een open beta. Deze begint zondag 14 januari om 9 uur 's ochtends en stopt dinsdag 16 januari om 9 uur. Mensen die de game vooruit besteld hebben, hebben precies een dag eerder toegang tot de beta.

  Dragon Ball FighterZ

  Verkijgbaar vanaf 26 january 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.