Nieuwe Dragon Age game in de maak volgens Executive Producer

  De kans dat grote studio’s een succesvolle titel links laten liggen, is niet heel groot. Maar totdat iemand het hoge woord eruit brengt, is het afwachten achter de schermen gewerkt wordt aan een vervolg. Een tweet van Mark Darrah bevestigt de komst van een nieuwe Dragon Age game.

  Binnen studio’s is de rol van Executive Producer (EP) anders, maar in dit geval zorgt Darrah ervoor dat alles in goede banen loopt. Daarnaast is hij niet alleen de beheerder van de Dragon Age franchise, maar ook van het aankomende Anthem.

  Hiervan weten we dat er een beta gaat komen en dat het een RPG is die zich afspeelt in de nabije toekomst. Het antwoord van EA games op Destiny dus. Deze titel had in het derde kwartaal van dit jaar uit moeten komen voor PC, Xbox One en PS4, maar vandaag werd bekend dat Anthem is uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2019.

  Mark Darrah werkt aan Anthem en nieuwe Dragon Age

  Dat er hard wordt gewerkt aan Anthem, blijkt uit de tweet van Darrah. Hierin vertelt hij dat hij op bezoek is in Barcelona om Anthem binnen EA te tonen. En daarbij volgt direct een hint dat er gelijktijdig hard wordt gewerkt aan een nieuwe Dragon Age titel! Als die in hetzelfde stadium is als Anthem, zou het zomaar kunnen dat deze ruim vier jaar na Dragon Age Inquisition uitkomt.

  Aangezien je in deze laatste Dragon Age game keihard hebt gewerkt om de vrede en orde terug te brengen in Thedas, is het gissen wanneer en met wie het zich afspeelt. Wie weet mag je weer in de schoenen van de Grey Warden stappen om jouw vloek op te heffen. Immers weten we van Morrigan in Inquisition dat die kruistocht nog steeds aan de gang is! Mocht je dat verhaal nog eens willen beleven, dan kan je het spel hier kopen.

  Dragon Age: Inquisition

  Verkijgbaar vanaf 20 november 2014

  Meer over deze game

  © 2005 - 2020 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.