Nieuwe Divinity Original Sin 2 Definitive Edition gameplay trailer

  Afgelopen weekend kwam een nieuwe Divinity Original Sin 2 Definitive Edition gameplay trailer uit. Het is één van de meest omvangrijke en meeslepende RPG-spellen van het moment en komt op 31 augustus ook naar de PlayStation 4 en Xbox One.

  In de trailer zie je hoe je karakters kunt maken, waarbij spelers keuzes krijgen tot zes unieke verhaallijnen. Er zijn ook beelden te zien van crafting, de keuzes die je hebt in de gesprekken in het spel en de uitgebreide nieuwe dialoogopties komen aan bod.

  In de trailer is ook te zien hoe de battle gameplay er uit gaat zien. Hierbij zie je ook alle nieuwe aanvallen, spreuken en omgevingen die kunnen worden gebruikt om de zwakke plek van de tegenstander uit te buiten. Dit alles is hierboven in de video te zien.

  Divinity Original Sin 2 Definitive Edition gameplay modi

  In de trailer zijn ook allerlei gamemodes te zien, zoals de split-screen co-op mode, waar je met meerdere mensen op één console kunt spelen. Het is één van de Divinity Original Sin 2 features waar wij het meest enthousiast over zijn.

  Daarnaast is er nog de Arena Mode, waarbij je alleen speelt. Een PVP multiplayer mode, waarbij je het tegen andere mensen opneemt. Er zijn in Arena mode zestien karakters die allemaal een hun eigen moves en zwaktes hebben. Er zijn ook een aantal nieuwe karakters, zoals Malady, Zandalor en Radeka.

  Tot slot is er nog de Hotseat mode, waarbij twee spelers om beurten op dezelfde console spelen.

  Release

  De Divinity Original Sin 2 Definitive Edition komt er alweer snel aan. De game moet op 31 augustus verschijnen. Meer weten? Met onze special ben je goed voorbereid op de release. Je kunt de game hier alvast pre orderen.

  Divinity: Original Sin II Definitive Edition

  Verkijgbaar vanaf 31 august 2018

  Meer over deze game

  © 2005 - 2019 XGN B.V. Alle rechten voorbehouden.