Nieuwe Diablo game in de maak? Blizzard zoekt mensen

  Een nieuwe Diablo game lijkt in aantocht. Er zijn nog geen officiële aankondigingen gedaan, maar in een vacature op de website van Blizzard is te lezen dat de uitgever op zoek is naar een Dungeon Artist voor een 'onaangekondigd Diablo-project'.

  Blizzard Entertainment

  Blizzard heeft nog geen informatie vrijgegeven over het project maar de vacature bevestigd dat er in ieder geval gewerkt wordt aan een Diablo-game. Het is nog niet duidelijk of het hier gaat om een volwaardige opvolger van Diablo III of een kleiner project. Volgens de vacature:

  "De Minions in de hel worden sterker...

  We werken aan een onaangekondigd Diablo-project. Ben jij een goede Dungeon Artist? Kom bij ons werken, en help ons bij het maken van iets bijzonders."

  Nieuwe Diablo game volgens de oude formule

  Afgaand op de vacature zal het nieuwe project niet veel afwijken van de klassieke Diablo-formule. Blizzard is op zoek naar mensen 'die goed werken in een omgeving van gelijkgestemden die gepassioneerd zijn over het werken aan de donkere gothische wereld van Diablo, het maken van geweldige spellen, het doden van miljoenen monsters en het verkrijgen van loot.'

  Diablo is een serie van actie-RPG dungeon crawlers waarin spelers het opnemen tegen de Lord of Terror Diablo en zijn dienaren. Diablo III, de laatste game in de serie stamt uit 2012 en de laatste uitbreiding, Reaper of Souls, uit 2014. Toch blijft het spel, zoals zoveel Blizzard spellen, ondanks de leeftijd nog zeer populair; Blizzard organiseerde begin dit jaar nog een speciaal event. Diablo-fans zullen na vier jaar waarschijnlijk erg blij zijn met nieuwe content of zelfs een nieuwe game.

  Eerder dit jaar deed er nog een ander Diablo-nieuwtje de rondte: Blizzard teasede met een filmpje op Twitter een Nintendo Switch release voor Diablo III, en wakkerde hiermee eerdere geruchten aan. De uitgever ontkende vervolgens dat er plannen voor een Switch-port waren voor het spel.

  Loading...
  x

  © 2005 - 2021 Alle rechten voorbehouden.